top of page

BARNFÖRESTÄLLNINGAR

UBBE & MARKUS BÄSTA

Ubbe Byström & Markus Molin 

Föreställningen bygger på Ubbe & Markus bok och CD med samma namn.

Vi får träffa ”Mormor Ragna” som hittar på en massa skoj med sin rullator, i "Musikaffären” hittar vi olika instrument att härma och i sången "Min Pappa" får barnen själva berätta vad deras pappa jobbar med.

Föreställningen innehåller teckensånger, rörelsesånger och interaktiva sånger där barnen själva kan vara med och påverka innehållet.

”Ubbe & Markus Bästa” är en föreställning där alla kan delta utifrån just sina förutsättningar och vem vet … kanske är det just du som har huvudrollen för en stund?

Föreställningen riktar sig till barn i förskola, särskola och lågstadium.

BLAND SPINDLAR & PANNKAKOR

Ubbe Byström & Markus Molin

Föreställningen ”Bland Spindlar & Pannkakor” riktar sig till barn 3-6 år och är en härlig blandning mellan fantasi och verklighet. Det blir en fartfylld stund där barnen själva eller tillsammans med föräldrar har möjlighet att delta aktivt. Vi träffar bl.a. farmor med raggarbilen som hittar ett par snabba springskor och dansar afrikansk dans. 

BARNENS BÄSTA HITS

Ubbe Byström & Markus Molin

”Barnens bästa hits” består av en rad för barnen välkända sånger presenterade på ett fartfyllt och medryckande sätt. Sångerna knyts ihop med en röd tråd så föreställningen hela tiden är intressant för barnen. Föreställningen innehåller bl.a. Mora Träsks ”Hänger öronen på dig ner” och ”Rullan går”, den rockiga versionen av ”Imse vimse spindel” och en annorlunda version av ”Blinka lilla stjärna.

ASTRIDS BÄSTA

Ubbe Byström & Markus Molin

Här radar vi upp några av Astrid Lindgrens mest kända melodier. Vi har karnevalståg till Pippis Sjörövarvisa, rockar lös till Karlsson På Taket och Pippi Långstrump, dansar sjömansdans till Kalle Teodor och gör en korsning av Sjörövarfabbe och Piluttavisan. Igenkänningsfaktorn och energin är hög från början till slut.

TRADITIONELLT

MIDSOMMARFIRANDE / DANS KRING GRANEN

Ett traditionellt firande med dans kring midsommarstången / julgranen med alla 

tillhörande sånger.


Trådlöst ljud till sång och gitarr bidrar till ett proffsigt framförande och gör att man 

aktivt kan fånga barnen.

Läs mer under fliken "Musikhandledare"

bottom of page